Önder Karaveli’nin Adanaspor kariyeri kısa sürdü

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, teknik direktör Önder Karaveli ile yollarını ayırdı. Karaveli’nin Adanaspor kariyeri sadece 8 maç sürdü. 

SPOR 10.11.2022, 17:42 11.11.2022, 15:37
Önder Karaveli’nin Adanaspor kariyeri kısa sürdü

Sergen Yalçın’ın ardından Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilen, sonrasında siyah-beyazlı kulüpte gelişim direktörü olarak çalışmaya devam eden Önder Karaveli, geçtiğimiz aylarda TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un başına geçmişti. Adana ekibinde beklenilen performansı gösteremeyen tecrübeli teknik adam, son olarak Türkiye Kupası’nda Samsunspor’a 4-0 mağlup oldu. Farklı skorun ardından Adanaspor yönetimi, Önder Karaveli ile yolları ayırma kararı aldı. Adanaspor’un başında 8 maça çıkan 48 yaşındaki antrenör, bu maçlarda 3 galibiyet aldı. Bu süreçte sahadan 4 kez mağlubiyetle ayrılan Önder Karaveli, bir karşılaşmadan ise 1 puan çıkardı. 

Önder Karaveli kimdir?

Antrenörlük kariyerine 2000 yılında Beşiktaş altyapısında başlayan 48 yaşındaki teknik direktör Önder Karaveli, 2008 yılına kadar siyah-beyazlı kulüpte çeşitli görevler üstlendi. 2008 yılında Siirtspor’un başına geçen deneyimli antrenör, kariyerinin devamında Karagümrük, Dardanelspor ve Kestelspor gibi kulüpleri de çalıştırdı. 2021 yılında Beşiktaş U19 takımının başına geçen Önder Karaveli, aynı yıl geçici antrenör olarak siyah-beyazlı kulübün teknik direktörlüğünü yaptı. Sonrasında Valerien Ismael’in göreve gelmesiyle gelişim direktörü olan Karaveli, eylül ayında Adanaspor ile sözleşme imzalamıştı. 

Yorumlar (0)