Mustafa Cengiz: Arda Turan transfer gündemimizde yok!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 24.01.2020, 17:11
Mustafa Cengiz: Arda Turan transfer gündemimizde yok!

Cengiz'in açıklamalarından Habernediyor'un derledikleri şu şekilde:

"Bu toplantıyı yapmamızın tek bir amacı var. 28 Aralık'ta Antalyaspor maçının ardından her maç sonrası eskiden bize hizmet etmiş futbolcu kardeşimiz hakkında oluşan polemikler ve yanlış bilgilendirme sebebiyle bu toplantıyı yapmak istedik. Camiamızın kenetlenmesini istiyoruz."

"Sayın teknik direktörümüzün söylediklerinin ardından tek bir şey söyledim; 'Bu futbolcu gündemimizde yok ve bize intikal eden resmi bir şey de yok. Bizde transfer şöyle yapılır. Önce sportif direktöre gelir. Sonra teknik direktör inceler ve onların üstündeki Abdurrahim Bey'e gider. O mali işlere bildirir. UEFA FFP sınırlarına uygunsa onaylar. Şu an bize FFP'de sarı ışık yanıyor Finalde bana gelir. "

"Bu konunun kapanmasını istiyoruz"

"Biz 30'a yakın transfer yaptık bu şekilde. Şükürler olsun ki, limitleri ve sınırlamaları aşmadık. Teknik kadronun isteklerine hayır demedik, Arda'ya gelene kadar. Sayın teknik direktörümüze hem telefonla, hem de sözlü olarak açıkça gündemimizde olmadığını ifade ettik. Bu kardeşim şu andaki transfer planlamamızda yok. Bunu söylemekten bıktım. Bu konunun kapanmasını istiyoruz. Arda Turan, Galatasaray'a hizmet etmiş, zamanında para kazandırmış, Galatasaraylı olduğu için bu unvanları hak etmiş bir kardeşimiz. Yolunun açık olmasını istiyorum. Onunla kişisel olarak bir problemimiz yok. Ona yaşamında sonsuz, sağlıklı, hayırlı yıllar diliyorum."

Yorumlar (0)