Mesut Özil’den yeni sponsorluk anlaşması: Rakam dudak uçuklattı!

Endonezya’yı ziyaret eden Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, 100 milyon dolarlık yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. 

SPOR 25.05.2022, 14:58
Mesut Özil’den yeni sponsorluk anlaşması: Rakam dudak uçuklattı!

Kendi üretimi olan 'M10' markasının tanıtımı üzerine çalışmalarını sürdüren yıldız futbolcu, bu kapsamda Endonezya’da 100 milyon dolarlık yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Endonezya’da gündem olan anlaşmaya ülkenin önde gelen birçok şirketi de katıldı. Mesut Özil’in sahibi olduğu ‘39 Steps Coffee’ markası da yeni bir franchise anlaşmasına dâhil oldu. 

Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile cuma namazına gidecek

Endonezya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Mesut Özil, bu kapsamda Endonezya Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanı Sandiaga Uno ile bir araya gelecek. Dünyaca ünlü futbolcu, Endonezya Spor Bakanı Zainudin Amali’yi de ziyaret ederek çeşitli konularda istişarelerde bulunacak. Cuma günü de Endonezya’da kalacak olan Özil, Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile beraber cuma namazını kılacak. Özellikle sosyal medya hesaplarında milyonlarca Endonezyalı takipçisi bulunan Mesut Özil’in Türkiye-Endonezya ilişkilerinde de kilit rol oynaması bekleniyor. 

Yorumlar (0)