Mesut Özil, Alman ekibiyle temas kurdu!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in Almanya'ya dönerek Werder Bremen ile görüşme yaptığı öne sürüldü. Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Mesut'un, eski takımına dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

SPOR 21.06.2022, 12:34 21.06.2022, 17:56 Hakan Öksüz
Mesut Özil, Alman ekibiyle temas kurdu!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve uzun süren uğraşlarına rağmen takımda yer bulamayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yeni kulüp arayışlarına girdi. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarını takipten çıkaran Özil'in, eski takımı Werder Bremen ile temas kurduğu öğrenildi.

Önce Endonezya'ya, sonra Almanya'ya uçtu!

Sarı lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un da kadroya almadığı yıldız futbolcu, bazı ticari işlerini halletmek için Endonezya'ya seyahat etti. Özil, futbola ağırlık vermediği gerekçesiyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından da eleştirilmişti. Endonezya'daki işlerini yoluna koyan 33 yaşındaki futbolcu, buradan Almanya'ya gitti.

Bundesliga'ya çıkan Werder Bremen ile temas kurdu

Alman basının iddialarına göre Mesut, Werder Bremen ile masaya oturdu. Bu yıl yeniden Bundesliga'ya yükselen eski takımı Werder Bremen'in teklifine sıcak bakan Mesut Özil, Almanya'ya dönebilir. Werder Bremen Genel Direktörü Frank Baumann, Alman futbol yıldızını transfer ederek kadrosunu güçlendirmek istiyor.

2007-2010 arasında Bremen forması giymişti

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshedecek olması, Werder Bremen'in elini rahatlatacak. Alman yıldızı bedelsiz şekilde kadrosuna katmak isteyen Werder Bremen, transfer için resmi bir temas kurmadı. 

Werder Bremen'de 2007 ile 2010 yılları arasında forma giyen Mesut Özil, oynadığı 108 maçta 16 gol ve 54 asistlik performans sergilemişti.

Yorumlar (0)