Maddi imkansızlıklardan dolayı küme düştüler!

SPOR 14.10.2019, 17:33 14.10.2019, 17:38
Maddi imkansızlıklardan dolayı küme düştüler!

Manisa’nın Salihli ilçesinin eski kulüplerinden olan Kocaçeşmespor, maddi imkansızlıklardan dolayı ligin ilk 2 haftasında karşılaşmalarda yer alamayınca Süper Amatör Küme’den 1.Amatör Küme’ye düştü.

Salihli’de 30 yıl önce kurulan Bölgesel Amatör Lig (BAL) başta, Süper Amatör ve 1.Amatör Küme’de ilçeyi yıllarca temsil eden, aynı zamanda Türk futboluna önemli futbolcular katan Kocaçeşmespor, mücadele ettiği Süper Amatör Küme’de ilk hafta Kulaspor, 2.haftada da maddi imkansızlıklardan dolay A.Çobanisa karşılaşmasına çıkmayınca kural gereği küme düştü.

"Maddi imkansızlıklardan dolayı 2 hafta art arda karşılaşmalara çıkamadı"

2013/2014 yılında 1. Amatör D Grubu’nu şampiyon olduktan Süper Amatör Küme’ye yükselen Salihli Kocaçeşmespor, bir sezon mücadele ettiği Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nu şampiyon tamamladıktan sonra tarihinde ilk kez 2015/2016 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde yer aldı. 2 sezon BAL’da mücadele eden Kocaçeşmespor, daha sonra Süper Amatör Küme’ye düştü. İki sezondur maddi imkansızlıklarla ligde kalan Kocaçeşmespor, bu sezon Kulüp Başkanı Ahmet Eren’in takımı ligde tutmak için verdiği mücadeleden sonuç alamayınca, maddi imkansızlıklardan dolayı 2 hafta art arda karşılaşmalara çıkamadı. Kocaçeşmespor, 2 hafta sonrası küme düşüp, Süper Amatör Küme’ye veda etmek zorunda kaldı.

Kocaçeşmespor önümüzdeki sezon Manisa 1.Amatör Küme’de karşılaşmalara çıkacak.

Yorumlar (0)