Jorge Jesus mayıs ayında Flamengo'ya mı dönecek?

Ligde lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 6'ya çıkan ve UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, Brezilya basınında çıkan Jorge Jesus iddiaları ile sarsıldı. Deneyimli çalıştırıcı ile röportaj yapan bir gazeteci, Jorge Jesus'un Türkiye'ye alışamadığını ve mayıs ayında ayrılmayı düşündüğünü öne sürdü. Jesus'un, eski takımı Flamengo'ya döneceği iddia edildi.

SPOR 11.03.2023, 09:27 12.03.2023, 11:23 Hakan Öksüz
Jorge Jesus mayıs ayında Flamengo'ya mı dönecek?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla deplasmanına çıkan Fenerbahçe, etkili bir oyun ortaya koyduğu ancak bir türlü gole ulaşamadığı maçta 2-0 mağlup oldu. 16 Mart Perşembe günü yapılacak rövanş maçında güçlü İspanyol ekibi karşısında en az iki farklı kazanmayı hedefleyen sarı lacivertliler, bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

"Rövanş maçı için umutluyum"

Sevilla yenilgisi sonrası düzenlediği basın toplantısında maçı değerlendiren teknik direktör Jorge Jesus, "Rövanş maçı için umutluyum, kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bu maçın ilk yarısındaki gibi bir oyun sergilersek goller bulabiliriz. Tur zora girse de her şey bitmiş değil." dedi.

Brezilyalı gazeteciye göre mayıs ayında ayrılık var

Portekizli teknik adamın Brezilya basınına verdiği demeç ise sarı lacivertli taraftarların kafasını karıştırdı. Paparazzo Rubro-Negro adlı Brezilyalı gazetecinin aktardıklarına göre Jorge Jesus, Türkiye'ye uyum sağlamakta zorluk çektiğini ve Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasında değerlendirdiğini dile getirdi.

"Türkiye'ye uyum sağlamakta zorlandım"

Portekizli teknik adamın, "Türkiye'ye uyum sağlamakta zorlandım, hava çok soğuk. Beni mayısa kadar beklemeniz gerek." şeklindeki sözleri, "Jorge Jesus, Brezilya'ya gidecek." iddiasını gündeme getirdi. Deneyimli teknik adamın ismi, Brezilya Milli Takımı ile de anılmıştı. 

Eski takımı Flamengo'ya mı dönecek?

İddialardan biri de Jesus'un, Flamengo'da eleştirilerin odağına yerleşen Vitor Pereira'nın yerine geçeceği oldu. Bazı Flamengo taraftarlarının Vitor Pereira'yı istifaya davet eden pankartlar açması, iddiaları güçlendirdi. 2019-2020 sezonunda Flamengo ile Brezilya Ligi ve Libertadores Kupası olmak üzere 5 kupa sevinci yaşayan Jorge Jesus, taraftarların sevgilisi haline gelmişti. 

Yorumlar (0)