Jorge Jesus ile yönetim arasındaki ipler koptu mu?

Ara transfer döneminde istediği bölgelerin güçlendirilmemesi nedeniyle Türkiye'den ayrılmayı kafaya koyduğu söylenen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, yönetim ile arasındaki ipleri kopardığı iddia edildi. Jesus'un mayıs ayında ayrılacağı, son haftalardaki enerji düşüklüğünün sebebinin de bu olduğu ileri sürüldü.

SPOR 15.03.2023, 09:43 15.03.2023, 12:22 Hakan Öksüz
Jorge Jesus ile yönetim arasındaki ipler koptu mu?

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un yönetiminde Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında fırtına gibi sen Fenerbahçe, Dünya Kupası arasının ardından tökezledi. Trabzonspor ve Galatasaray gibi rakiplerine yenilen sarı lacivertliler, daha sonra yaşadığı puan kayıplarıyla liderlik koltuğunu Galatasaray'a devretti. 

Fenerbahçe'nin önemli sınavı

Bir maç eksiği bulunan Fenerbahçe, 60 puanlı lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde 51 puanda bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında perşembe günü İspanyol ekibi Sevilla'ya 2-0 yenilen sarı lacivertliler, yarın saat 20.45'te oynanacak rövanş karşılaşmasında turu geçmek için sahaya çıkacak.

İstediği transferler yapılmadı, ipler koptu

Ligde yarıştan kopmak istemeyen ve Sevilla'yı mağlup ederek Avrupa'da yoluna devam etmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de gizli bir krizin yaşandığı öne sürülüyor. İddialara göre devre arasında talep ettiği transferlerin yönetim tarafından yapılmaması nedeniyle teknik direktör Jorge Jesus, sezon sonunda ayrılığı kafaya koydu. 

İddia: Giresunspor yenilgisi sonrası tansiyon yükseldi

Tecrübeli çalıştırıcının son haftalardaki düşük enerjili halinin sebebinin, "ayrılık" düşüncesi olduğu iddia edildi. Buna göre Giresunspor yenilgisi sonrası soyunma odasına inen Başkan Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus arasında gerilim yaşandı. Ara transfer döneminde beklenen isimlerin kadroya dahil edilememesi nedeniyle Jorge Jesus cephesinde ipler koptu.

 

Flamengo yolu göründü mü?

Jorge Jesus'un, mayıs ayında sözleşmesinin bitmesiyle birlikte eski takımı Flamengo'ya döneceği iddia ediliyor. Brezilya ekibi Flamengo ile Libertadores Kupası'nı kaldıran deneyimli çalıştırıcının, "Türkiye çok soğuk, uyum sağlayamadım." dediği öne sürüldü. 

Yorumlar (0)