İşte Trabzonspor-Getafe muhtemel 11'leri!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Trabzonspor, sahasında İspanyol temsilcisi Getafe ile karşılaşacak.

SPOR 28.11.2019, 10:04 12.01.2020, 15:47
İşte Trabzonspor-Getafe muhtemel 11'leri!

Gruptan çıkma şansı kalmayan Trabzonspor, 1 puanla grupta son sırasında bulunuyor. Zirvede yer alan Basel'in ardından ikinci sırada bulunan Getafe ise aynı puana sahip olan Krasnodar ile üst tura çıkmak için mücadele ediyor.

 Trabzonspor, Avrupa'da 134. maçında

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. karşılaşmasında sahasında İspanya'nın Getafe takımı ile karşılaşacak bordo-mavili takım, Avrupa kupalarındaki 134. maçında mücadele edecek.

 Trabzonspor, geride kalan 133 maçta 50 galibiyet ve 34 beraberlik aldı, 49 maçta ise yenilgi yaşadı. Avrupa kupalarında 172 gol atan bordo-mavili takım, kalesinde ise 180 gole engel olamadı.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Trabzonspor, C Grubu'nda oynadığı 4 karşılaşmada 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

Grupta 1 puanla son sırada yer alan ve bir üst tura çıkma artık kalmayan Trabzonspor, Getafe karşısında deplasmanda oynadığı ilk maçta sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı. Grubun 2. karşılaşmasında sahasında Basel'i ağırlayan bordo-mavili takım, İsviçre takımıyla 2-2 berabere kaldı.

Rusya'nın Krasnodar takımını grubun 3. maçında ağırlayan Trabzonspor, maçta 2-0'lık skorla mağlup oldu. C Grubu'nun 4. karşılaşmasında bu defa Krasnodar'a konuk olan bordo-mavili takım, karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Takımların muhtemel 11'leri:

Trabzonspor: Erce, Serkan, Ivanildo, Campi, Kamil, Hosseini, Yusuf, Doğan, Ahmet, Avdijaj, Muhammet.

Getafe: Soria, Nyom, Djene, Bruno, Cucurella, Portillo, Fajr, Timor, Kenedy, Mata,
Angel.

Yorumlar (0)