İlhan Palut'tan ayrılık yorumu: Bunu beklemiyordum

Yaklaşık 2 yıldır teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor'daki görevine son verilen İlhan Palut, tesislere gelerek taraftarla vedalaştı. Bu ayrılığın kendisi için de sürpriz olduğunu kaydeden Palut, sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

SPOR 17.01.2023, 15:36 18.01.2023, 11:21 Hakan Öksüz
İlhan Palut'tan ayrılık yorumu: Bunu beklemiyordum

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Şubat 2021'de göreve getirilen teknik direktör İlhan Palut ile yolları ayırdı. Bu ayrılığı beklemediğini kaydeden İlhan Palut, şaşkın olduğunu belirtti. Konyaspor taraftarı ile çok yakın bağlar kurduğunu ifade eden Palut, "Beni içinizden biri gibi kabul ettiniz. Her ne kadar buradaki profesyonel görevim sona erse de sizi unutmayacağım." dedi.

"Oynayacağımız karşılaşmaya hazırlanıyorduk"

Ayrılık sürecinin beklemediği bir hızda gerçekleştiğini vurgulayan Palut, "Yöneticiler dün benimle konuştu, kan değişikliğinin iyi olacağını ifade ettiler. Ben de buna saygı duydum. Bugün de vedalaşmak için geldim. Açıkçası bunu beklemiyordum. Oynayacağımız karşılaşmaya hazırlanıyorduk. Şimdi dinlenme zamanı. Daha sonra da kariyerimi yukarı taşıyabileceğim bir kulüpte görev yapacağım." ifadelerini kullandı.

"Hiç kimseye kırgın değilim"

Konyaspor yönetiminin, kendisinin görevine son vermeden önce bir başka teknik direktörle anlaştığı iddiaları hakkında da konuşan 46 yaşındaki çalıştırıcı, "Hiç kimseye kırgın değilim. Birisi giderken bir başkası gelecek. Yerime göreve gelecek meslektaşıma başarı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)