"Herkes iyi ki Falcao Türkiye'ye gelmiş diyecek"

Galatasaray Kulüp Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 19. kez şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtriken, Radamel Falcao hakkında da açıklamalarda bulundu.

SPOR 06.11.2019, 16:34 06.11.2019, 16:40
"Herkes iyi ki Falcao Türkiye'ye gelmiş diyecek"

Yusuf Günay, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Salonu'nda organize edilen Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi sonrasında basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

"19. kupayı müzemize getirmeyi amaçlıyoruz"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tuzlaspor ile eşleşmeleri hakkında Günay, "Galatasaray bu kupanın hem ilk hem de son şampiyonu. Türkiye Kupası'nda 18 kupayı müzemize götürmüştük. Galatasaray kupaların takımı. Bu sene de aynı hedef doğrultusunda hazırlandık. Yine aynı hedefe ulaşacağımıza eminiz. Tuzlaspor'la eşleştik. Türkiye Kupası'nın kendine has bazı özellikleri var. Sürprizler olabiliyor, heyecanlı maçlar oluyor. Güzel ve kaliteli maçlar olsun, hak eden kazansın. 19. kupayı müzemize getirmeyi amaçlıyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İspanya'da bu akşam oynanacak olan Real Madrid karşılaşması ile ilgili Günay, "Real Madrid maçı bizim için önemli. Dönüm noktası. Deplasmanda gruba iyi başladık ama sonra arzu ettiğimiz sonuçları alamadık. Real Madrid karşısında bu akşam iyi bir netice almayı ümit ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

falcao ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızılı takımda Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, transfer çalışmaları ve Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao hakkında da bir takım açıklamalar yaptı.

Gerekli görüldüğü takdirede Ocak ayında transfer yapacaklarını vurgulayan Günay, "Biz yönetim olarak her türlü gelişmeye hazırlıklıyız, çalışmalar yapıyoruz. Takımın performansına göre gerekli olan ne varsa, yaparız" şeklinde bir açıklamada bulundu.

"Falcao bize sıfır bedelle, herhangi bir bonservis ödemeden Galatasaray'ın sporcusu oldu"

Sakatlığı sebebiyle bir süredir forma giyemeyen ve hakkında spekülasyonlar ortaya atılan Radamel Falcao'nun Türkiye'de takdir edilecek işler yapacağını da belirten yönetici, "Herkes şunu bilsin ki, Falcao bize sıfır bedelle, herhangi bir bonservis ödemeden Galatasaray'ın sporcusu oldu. Kişiliğiyle, karakteriyle çok iyi bir oyuncu. Önümüzdeki süreç gösterecek ki, herkes iyi ki böyle bir oyuncu Türkiye'ye gelmiş diyecek. Her futbolcunun başına geleceği gibi talihsiz bir sakatlık yaşadı. Türk futboluna önemli katkıları olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)