Hakeme "5 para etmezsin" demişti: PFDK ceza yağdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'a 5 karşılaşmadan men cezası verildiği duyuruldu.

SPOR 29.12.2020, 20:25
Hakeme "5 para etmezsin" demişti: PFDK ceza yağdırdı

Medipol Başakşehir'in teknik patronu Okan Buruk, ligin 14'üncü haftasında oynanan Fenerbahçe müsabakasında, oyuncusu Rafael'in oyundan ihraç edilmesi sonrası hakeme itirazda bulunmuş ve kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Başarılı teknik direktör ayrıca, karşılaşmada düdük çalan Bahattin Şimşek'e, "5 para etmezsin." sözlerini sarf etmişti.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) da, Medipol Başakşehir'in sarı-lacivertliler ile oynadığı karşılaşmada teknik direktör Okan Buruk ile oyuncular Rafael ve İrfan Can Kahveci için verilen cezaları duyurdu.

"5 para etmezsin" dedi, '5' maç ceza aldı

PFDK, Okan Buruk'a 5 karşılaşmadan men etme cezası verildiğini açıkladı.

Medipol Başakşehirli futbolculardan kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci'ye 1 maç, Rafael'e ise ihtar ve para cezası verildi.

Son olarak karşılaştıkları Kasımpaşa müsabakasında 5 maçlık cezanın bir maçını tamamlamış olan Okan Buruk, söz konusu cezada indirime gidilmemesi durumunda, Süper Lig'deki Aytemiz Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, MKE Ankaragücü müsabakaları ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Tuzlaspor karşılaşmasında takımının başında görev alamayacak.

Yorumlar (0)