Galatasaray’a kötü haber! Yıldız golcü Premier Lig yolcusu

Geçtiğimiz sezon başında Çin Halk Cumhuriyeti takımları arasında yer alan S. Luneng'den Alanyaspor'a transfer olan Senegalli yıldız Papiss Cisse'nin talipleri arttı.

SPOR 17.12.2019, 13:18 12.01.2020, 19:30
Galatasaray’a kötü haber! Yıldız golcü Premier Lig yolcusu

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncu için Premier Lig'den talip var. Galatasaray’ın kadrosuna katacağı iddia edilen golcü Cisse için İngiliz ekibi West Ham United, Alanyaspor'un kapısını çaldı.

Premier Lig’den teklif var

Alanyaspor'un bonservis ödemeden kadrosuna kattığı Papiss Cisse icin 2,5 milyon Euro öneren West Ham United, golcü oyuncuyla görüşmelere başladı. Sakatlığı ve kart cezasından dolayı 2 maçtır takımını yalnız bırakan Papiss Cisse, bu sezon oynadığı 13 maçta 9 gol attı.

Senegalli oyuncu, geçtiğimiz sezon Alanyaspor adına 16 kez fileleri havalandırmıştı. Daha önce Premier Lig ekiplerinden Newcastle United forması giyen Papiss Cisse, yeniden yakaladığı çıkışla Avrupa ve Türk takımlarından teklifler almıştı. Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan futbolcu kariyerine yeniden Avrupa'da devam etmek istiyor. Ailesi Fransa ve İngiltere'de yasayan Papiss Cisse'nin tercihini bu iki ülkeden yana kullanacağı düşünülüyor. Alanyaspor ise, Vagner Love'dan sonra bir forvet oyuncusundan daha bonservis kazanacak.

Galatasaray defteri kapandı

Papiss Cisse'nin transferi için çalışmalara başlayan Galatasaray, bu gelişmenin ardından Senegalli oyuncu ile görüşmelerini sonlandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, Papiss Cisse defterini kapattı.

Habernediyor.com/ Sema Demet

Yorumlar (0)