Galatasaray, Ljubljana maçı kadrosunu UEFA'ya bildirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile eşleşen Galatasaray, bu maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi. İşte Olimpija Ljubljana maçları için kadroya dahil edilen isimler...

SPOR 04.08.2023, 18:13 05.08.2023, 12:55 Hakan Öksüz
Galatasaray, Ljubljana maçı kadrosunu UEFA'ya bildirdi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda 2-2 berabere berabere kaldığı Zalgiris Vilnius'u sahasında 1-0 yenerek tur atladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, 3. eleme turunda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile eşleşti. 

Olimpija Ljubljana maçları 8-15 Ağustos'ta oynanacak

Temsilcimiz Galatasaray, 8 ve 15 Ağustos'ta Olimpija Ljubljana ile kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılar, turu geçmesi durumunda play-off aşamasına yükselecek. Play-off turunda gelecek rakibini de elemesi halinde Galatasaray, gruplarda oynamaya hak kazanacak.

Galatasaray, Olimpija Ljubljana karşısında forma giyebilecek oyuncu listesini UEFA'ya bildirdi. Mauro Icardi, Wilfried Zaha ile Günay Güvenç'in listede yer aldığı görüldü. 

Galatasaray'ın UEFA'ya sunduğu listede şu oyuncular yer alıyor:

  • Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emin Bayram, Kazımcan Karataş, Fredrik Midtsjö, Sacha Boey, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Yunus Akgün, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Barış Alper Yılmaz ve Nicolo Zaniolo.
Yorumlar (0)