Galatasaray'ın stoperi Marcao, İspanyol ekibiyle anlaştı!

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Marcao'nun La Liga ekiplerinden Sevilla ile prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi. Edinilen bilgilere göre Brezilyalı stoper, Sevilla'nın Güney Kore'deki kampına katılacak ve kendisini 5 yıllığına İspanyol ekibine başlayacak olan sözleşmeyi imzalayacak.

SPOR 08.07.2022, 22:36 12.07.2022, 09:00 Hakan Öksüz
Galatasaray'ın stoperi Marcao, İspanyol ekibiyle anlaştı!

2019'dan bu yana Galatasaray'da top koşturan Brezilyalı stoper Marcao, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ile prensipte anlaştı. Galatasaray ve Sevilla, söz konusu anlaşmaya ilişkin duyuruda bulundu. UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Barcelona maçlarındaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Marcao'nun da La Liga'da oynamak istediği belirtildi.

5 yıllık anlaşma yapıldı

Yapılan açıklamaya göre 26 yaşındaki başarılı savunmacı, Sevilla ile 5 yıllığına anlaştı. Önce sağlık kontrolünden geçecek Marcao'nun, daha sonra Sevilla'nın Seul'deki kampına katılacağı aktarıldı. Geçen sezon La Liga'yı dördüncü sırada bitiren Sevilla, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

2019'dan bu yana Galatasaray'daydı!

26 yaşındaki Brezilyalı Marcao, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'ın kadrosuna dâhil olmuştu. Sarı kırmızılılar ile 141 resmi karşılaşmaya çıkan Marcao, savunmadaki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray defansının bel kemiği olan Marcao, sarı kırmızılı formayla 2 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray ile bir kez Süper Lig şampiyonu olan Marcao, birer defa da Türkiye Kupası ile Süper Kupa'yı kazandı. Brezilyalı stoper daha önce Athletico Paranense, Chaves ve Rio Ave gibi kulüplerde top koşturmuştu.

Yorumlar (0)