Galatasaray, Icardi transferinde mutlu sona çok yakın

Santrafor bölgesine bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray, PSG’nin dünyaca ünlü golcüsü Mauro Icardi ile büyük ölçüde anlaştı. 

SPOR 26.08.2022, 11:43
Galatasaray, Icardi transferinde mutlu sona çok yakın

Bu sezon Haris Seferovic, Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi birçok önemli yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, bu kez gözünü PSG’nin Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’ye dikti. Uzun süredir yıldız futbolcu ile iletişim halinde olan Galatasaray yönetimi, oyuncunun menajeri Wanda Nara ile bir görüşme daha yaptı. 

Yıllık 3 milyon avro kazanacak

Gerçekleştirilen son görüşmede anlaşma sağlandı. Wanda Nara’nın Galatasaray’ın teklifini kabul ettiği iddia edildi. Edinilen bilgilere göre Galatasaray, Icardi’ye senelik 3 milyon avro net ücret ödeyecek. Öte yandan futbolcunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması bekleniyor. Galatasaray’ın Fransız kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğü ve son detayları da netleştirdikten sonra transferi açıklayacağı bildirildi.

PSG, 50 milyon avroya satın almıştı

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Mauro Icardi, 2011 yılında 300 bin avro bonservis bedeli ile İtalya’nın köklü kulüplerinden Sampdoria’ya transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arjantinli golcü, 2 sene sonra Inter’e 13 milyon avro bonservis bedeli ile imza attı. Inter’de attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Icardi, 2019-2020 sezonunu kiralık olarak PSG’de geçirdi. Oyuncunun performansından memnun kalan Fransız ekibi, 1 sene sonra 50 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek golcü futbolcuyu kadrosuna kattı. Icardi, bu sezon PSG forması ile hiç süre almadı. 

Yorumlar (0)