Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan seçim duyurusu!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yarın yapılacak başkanlık seçimlerinin iptal edildiğini duyurdu. Elmas, "Seçim tarihini önümüzdeki hafta duyuracağız." ifadesini kullandı.

SPOR 29.04.2022, 18:40 Hakan Öksüz
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan seçim duyurusu!

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari olarak ibra edilmemesi, spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Bunun üzerine başkanlık seçiminin 23 Nisan veya 30 Nisan tarihlerinde gerçekleşmesi kararı alınmıştı. Galatasaray'da yarın (30 Nisan) yapılması planlanan başkanlık seçimleri iptal edildi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Başkanlık seçiminin iptal olmasına ilişkin konuşan Burak Elmas, yaşanan sürecin ayrıntılarını anlattı. Yönetim olarak ibra edilmediklerini ve ardından sundukları bütçenin de kabul edilmediğini bildiren Burak Elmas, "Kulübün önünü görebilmesi için 23 Nisan veya 30 Nisan tarihlerinde başkanlık seçiminin yapılması yönünde karar almıştık." dedi. 

Bu dönemde ilginç süreçlerin yaşandığını kaydeden Elmas, resmi olarak seçimi yapacak kadar oy toplayamadıklarını kaydetti.

"Benim başkan adaylığım öncelik değil"

Konuya ilişkin eski başkanlarla görüşme yapmak istediklerine değinen Elmas, "Bu koltuklarda uzun süre oturma hedefimiz yok. Başkan adayların yaptığı çalışmaların görmezden gelinmesi kabul edilemez. Bunun için seçim tarihini önümüzdeki hafta duyuracağız. Kulübü zora sokmayacak uygun bir tarihte seçimlerin yapılmasını arzu ediyoruz. Öncelik olarak kaostan çıkmalıyız. Benim başkan adaylığım, Galatasaray için bir öncelik olamaz." dedi.

"Bu süreç bir aydır devam ediyor"

Kulübün yapması gereken önemli ödemelerin bulunduğundan bahseden Burak Elmas, "Yapılması gereken transferleri sonuçlandıramıyoruz. Elimiz kolumuz bağlandı. Bu durum bir aydır devam ediyor. Galatasaray'a ihanettir bu. Kısa zamanda en doğru kararı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)