Trabzonspor, 12 bin taraftarı önünde idmana çıktı!

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmek için yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek Trabzonspor, son antrenmanının taraftarı önünde gerçekleştirdi. Taraftara çağrıda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluk kutlamalarının trajediye dönüşmemesi için dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

SPOR 29.04.2022, 19:23 01.05.2022, 11:57 Hakan Öksüz
Trabzonspor, 12 bin taraftarı önünde idmana çıktı!

Süper Lig'de kalan 4 maçında 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Trabzonspor, yarın sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Milyonlarca Trabzonspor taraftarı, maçın bitiş düdüğüyle şampiyonluk kutlamalarına başlamak istiyor.

Bordo mavililer, şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemek için çıkacağı Antalyaspor karşılaşması öncesindeki son idmanını taradtarlar önünde yaptı.

Antrenman boyunca tezahürat yaptılar

Yaklaşık 12 bin taraftar, şampiyonluğunu ilan etmeye çok yaklaşan takımlarını destekleme için stadyuma akın etti. Taraftarlar, Abdullah Avcı'nın yönetimindeki antrenman boyunca futbolculara tezahüratlarda bulundu. 

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Trabzonspor, daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. İdmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yapan bordo mavili takım, taraftarları selamladı.

Nwakaeme takımla birlikte çalışmalara başladı

Nwakaeme takımla birlikte çalışırken Hüseyin Türkmen'in sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi. Sakatlıkları bulunan Peres ve Trondsen'in ise idmanda yer almadığı görüldü.

Yorumlar (0)