Galatasaray, Başakşehir karşısına çıkıyor

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sakatlıklarla mücadele eden Galatasaray Medipol Başakşehir'i bu akşam ağırlayacak. İşte muhtemel 11'ler...

SPOR 22.11.2019, 16:30 22.11.2019, 16:51
Galatasaray, Başakşehir karşısına çıkıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Bu akşam saat 20.30'da oynanacak maçtan önce Sarı-Kırmızılı takımda sakat futbolcuların durumu büyük bir merak konusu.

Babel ve Muslera sakat dönmüştü

Galatasaray'ın kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera ile Hollandalı yıldızı Ryan Babel, milli takımlarından sakat dönmüştü ve Galatasaray'la birlikte lig hazırlıklarına katılamamıştı. Yoğun bir tedavi sürecinden geçen iki oyuncu tam olarak iyileşmese de oynamayı istiyor.

Babel'in dizinde bulunan ödemin azalmasına rağmen tamamen geçmemesi, Muslera'nın da belindeki ağrıların hâlâ devam etmesi teknik direktör Fatih Terim'i düşündürüyor. 

Terim, oyuncularının isteğinden memnun

Futbolcularının isteğinden oldukça memnun olan Terim, yine de oyuncularını riske etmek istemeyebilir. Başakşehir maçından sonra Galatasaray'ın Avrupa macerasını şekillendirecek Club Brugge maçının gelecek olması, Fatih Terim'i en çok düşündüren etmenlerden.

Luyindama sezonu kapadı

Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile çıktığı Gambiya maçında sakatlanan Christian Luyindama'da tespit edilen sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve dış menisküsünde yırtık ise defans oyuncusunun sezonu kapatmış olabileceğini gösteriyor.

Gaziantep maçında deplasmanda oynanmasına rağmen iyi bir oyun sergilenen ve istenen skorun alınmasını sağlayan 3'lü defans sistemi ise Başakşehir maçında da devam ettirilecek. Luyindama'nın sakatlanması üzerine defans 3'lüsüne Ryan Donk'un yerleştirileceği iddia ediliyor.

İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i:

Muslera - Donk - Ahmet Çalık - Marcao - Mariano - Lemina - Ömer Bayram - Feghouli - Emre Taşdemir - Babel - Adem Büyük

Yorumlar (0)