Fred transferi sonrası Fenerbahçeli yönetici: "Aklını çelmeye çalıştılar"

Teknik direktör İsmail Kartal'ın listesi doğrultusunda harekete geçen Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'i İstanbul'a getirdi. Galatasaray'ın devreye girdiği iddialarını yorumlayan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "4-5 kez telefon açtırdılar Fred için. Olmayınca da futbolcuya farklı kanallar üzerinden yaklaşarak aklını çelmeye çalıştılar." dedi.

SPOR 12.08.2023, 17:15 12.08.2023, 17:56 Hakan Öksüz
Fred transferi sonrası Fenerbahçeli yönetici: "Aklını çelmeye çalıştılar"

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, İstanbul Sabiha Gökçen Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Uzun yıllar boyunca Manchester United'da top koşturan 30 yaşındaki Brezilyalı, sarı-lacivertli taraftarları selamladı. Daha sonra kendisini bekleyen özel araca binen Fred, havalimanından uzaklaştı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, transfer hakkında kulüp televizyonuna konuştu. Sportif direktör Mario Branco ile yardımcısı Okan Özkan'ın İngiltere'de harcadığı yoğun mesaiden bahseden Baki, "Fenerbahçe camiası, böyle isimlere alışkın. Camia olarak hızlı refleks gösterdik." dedi.

"Taraftarımıza hep doğruyu söyledik"

Galatasaray'ın da Fred transferinde devreye girdiği iddialarını da yorumlayan Baki, "Çalım savaşına girmek için bu transferleri yapmıyoruz. Bu paralar kulübümüzün ve ülkemizin cebinden çıkıyor. İhtiyacımızın olması durumunda transfer yapacağımızı belirtmiştik. Bazı yanlış algılara rağmen taraftarımıza hep doğruyu söyledik." dedi.

"4-5 kez telefon açtırdılar Fred için"

Fred'i elinden kaçıran bazı rakiplerinin olduğunu söyleyerek Galatasaray'a taş atan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Yaptıkları açıklamaya göre 1 aydır Fred ile ilgilenmiyorlarmış ancak dün kendi gözlerimizle İngiltere'de gördük. 4-5 kez telefon açtırdılar Fred için. Olmayınca da futbolcuya farklı kanallar üzerinden yaklaşarak aklını çelmeye çalıştılar. Fenerbahçe masadaysa bu tür işlevi çevirmek güçtür. Bu yıl çok güleceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)