Fenerbahçe’de tarihi seçim sonuçlandı! 

Uzun bir süredir merakla beklenen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) başkanlık seçimi heyecanlı anlara sahne oldu. 1871 oyun geçerli sayıldığı seçimlerde 824 üyenin oyunu alan Uğur Dündar YDK’nın yeni başkanı seçildi. 

SPOR 09.04.2022, 16:57
Fenerbahçe’de tarihi seçim sonuçlandı! 

Başa baş giden seçimlerde eski başkan Vefa Küçük ise 799 oyda kaldı. Seçimlere katılan diğer adaylardan Nail Kır 122 oy elde ederken, Sait Yılmaz ise 117 oyla seçimi tamamladı. Seçimde 9 oyun da geçersiz olarak sayıldığı açıklandı. 

Seçim aylar kala tartışmalar başlamıştı

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu seçimi aylar öncesinden kızışmış, eski başkan Vefa Küçük’ün Aziz Yıldırım ve Uğur Dündar aleyhine kullandığı cümleler spor camiasında ses getirmişti. Merakla beklenen seçim gününde gülen taraf eski gazeteci Uğur Dündar oldu. 

Fenalaşan bir üye hastaneye kaldırıldı

Seçimler esnasında bir kongre üyesinin de fenalık geçirmesi panik yarattı. Kendisini iyi hissetmeyen üye, sağlık personelleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası tedavi için hastaneye kaldırıldı. 

“İnşallah bugünkü mutluluğum yarın elde edeceğimiz galibiyetle taçlanır”

Kongrede Vefa Küçük’ün kendisi hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösteren Uğur Dündar, sarf ettiği sözlerle soyadı gibi küçük duruma düştüğünü vurgulayarak, “Gerçekten çok mutluyum. Çok gururluyum. Yarın akşam çok önemli bir maçımız var. Derbi maçımızı dört gözle bekliyoruz. İnşallah bugünkü mutluluğum yarın elde edeceğimiz galibiyetle taçlanır. Takımıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza bu zorlu maçta başarılar diliyorum” dedi. 

“Fenerbahçe’ye inşallah uğur getireceğiz”

Kadınlar Euroleague’de adını finale yazdıran Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nı da kutlayan yeni başkan Uğur Dündar, “Kadın basketbolcularımız da tarihi bir zafer elde ettiler. Final-Four’da önemli bir galibiyet elde ederek takımımızı finalde temsil edecekler. Bizlere büyük bir gurur ve onur yaşattılar. Onlara da canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bu kez kupamıza kavuşacağız. Buna çok inanıyorum bu sene. Sonuçlanan bu seçimlerle birlikte Fenerbahçe’ye inşallah uğur getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)