Fenerbahçe transferi duyurdu

Fenerbahçe, Santa Clara'da oynayan Brezilyalı oyuncu Lincoln Henrique'nin transferi için kulübüyle anlaşmaya varıldığını açıkladı.

SPOR 13.06.2022, 18:23
Fenerbahçe transferi duyurdu

Jorge Jesus'un imzasıyla birlikte transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, orta saha bölgesine takviye için Portekiz Ligi takımlarından Santa Clara'da forma giyen Henrique ile anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertliler, teknik patron Jesus'un '10 numara' bölgesi için kadroda görmek istediği Henrique'yi renklerine bağladı.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü, Santa Clara formasını terleten Henrique'nin transferi için kulübüyle anlaşma sağlandığını bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, Lincoln Henrique'nin transfer edilmesi için Santa Clara Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncu, görüşmeler gerçekleştirmek, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer sürecini ilerletmek için İstanbul’a gelecektir."
 

Çaykur Rizespor'da da oynamıştı

Lincoln, geçtiğimiz sezon eski takımında 32 maça çıktı. 5 kez rakip fileleri sarsan Brezilyalı, 7 de asist yapma başarısı göstermişti. Henrique, 2017-2018 sezonunda ise Rizespor'un kadrosuna kiralık olarak katılmıştı.

Yorumlar (0)