Ankara'dan bir acı haber daha

Ankara'ya bağlı Altındağ ilçesinde iki gündür sürdürülen arama kurtarma faaliyetleri neticesinde, sel sularına kapılan bir şahsın daha cesedine ulaşıldı. Başkentte sağanak neticesinde yaşanan sel sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.

GÜNDEM 13.06.2022, 18:49
Ankara'dan bir acı haber daha

Başkent Ankara'daki sağanak yağış neticesinde oluşan sel sebebiyle can verenlerin sayısı 4'e çıktı.

AFAD duyurdu

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), kent merkezine bağlı Altındağ ilçesinde sel sularına kapılan şahsın cesedine ulaşıldığını açıkladı.

AFAD tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Yaklaşık olarak 350 personelin katılımlarıyla iki gündür süren arama kurtarma faaliyetleri neticesinde, Ankara Altındağ ilçesinde suya kapılan bir yurttaşımızın cesedine ulaşılmıştır. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
 

Bilanço artıyor

Başkentte sel nedeniyle CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit (27), Muhammet Şahin (27) ve Mustafa Demirel (67) feci şekilde can vermişti. İki gündür aranan cansız bedenin bulunmasıyla birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.

Yorumlar (0)