Fenerbahçe projelerine start verecek!

Kenan Evren Lisesi arazisi 49 yıllığına kiralandı ve 17 yıllık hayaller bir anda gerçekleşmeye başladı. 21 bin metrekare inşaat imar iznine sahip olan Fenerbahçe'nin ne yapacağı merak konusu olmaya başladı.

SPOR 28.10.2019, 10:12
Fenerbahçe projelerine start verecek!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmış olduğu Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını açıklaması sonrasında 17 yıldır kurulan hayaller gerçek olmaya başladı.

Yönetim, eski başkan Aziz Yıldırım zamanında Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokolde bu alana karşılık 3 okul, 1 spor salonu yapılması teklifini sunmuş, sözünü tutmasına rağmen arazinin üst kullanım hakkını kazanamamıştı.

Başkan Erdoğan, bürokratik engellerin aşılmasında bir nebzede olsa yardımda bulundu. Araziye yapılacak olan projeler için meraklı bekleyişler başladı. Kenan Evren Lisesi arazisi için sarı-lacivertlilerin elinde 21 bin metrekare inşaat imar izni var.

Aziz Yıldırım zamanında araziye otel, AVM, iş merkezi ve otopark gibi kulübe kalıcı gelirler sağlayacak projeler yapılması istenmişti. Ancak mevcut yönetim konuyla ilgili henüz net bir karar vermedi. 

Yorumlar (0)