Fenerbahçe'de Nwakaeme sesleri!

Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmak isteyen Fenerbahçe, iddialara Trabzonspor'un golcü ismi Anthony Nwakaeme'yi bedelsiz renklerine bağlamak istiyor.

SPOR 05.04.2022, 21:19 06.04.2022, 12:18 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'de Nwakaeme sesleri!

Son haftalardaki etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, ligi ikinci sırada bitirmek istiyor. Konyaspor'un arkasında 3'üncü sırada yer alan sarı-lacivertliler, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılma hakkı elde etmenin hayalini kuruyor. Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden şekillendirmek isteyen teknik direktör İsmail Kartal'ın, lige damgasını vurmuş isimlere yöneldiği söyleniyor.

"Menajeri ile temas kuruldu" iddiası!

İsmail Kartal'ın hedefinde olduğu söylenen bir futbolcunun transfer edileceği söylentisi, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. İddialara göre Fenerbahçe, Trabzonspor'un yıldız ismi Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmak istiyor. Süper Lig'in en etkili hücüm oyuncularından biri olan Nwakaeme'nin menajeriyle temas kurulduğu ileri sürüldü.

Bonservis bedeli ödemek istemiyorlar!

Nwakaeme'nin Trabzonspor ile sözleşmesi henüz yenilenmedi. Yıldız oyuncunun, bu sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı lacivertli kulüp, sözleşmesi sona erecek Nwakaeme'yi renklerine bağlayarak hücüm hattını güçlendirmek istiyor. İddialara göre İsmail Kartal, Nwakaeme için bonservis bedeli ödemeden transferi sonlandırmak istiyor.

Akıllara Sosa ve Novak transferleri geldi!

Nwakaeme iddiası, akıllara Novak ve Sosa transferlerini getirdi. Trabzonspor'un şampiyonluğu kaçırdığı 2019-2020 kadrosunun değişmez isimleri olan iki futbolcu, sezonun bitmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Nwakaeme, bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 29 maçta 12 gol ve 10 asistlik katkı sundu.

Yorumlar (0)