Trabzonspor maçı tekrarlanıyor mu? Beşiktaş başvuruyu yaptı

Geçtiğimiz pazar günü Trabzon’da Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, maçta kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF’ye başvuruda bulunarak maçın tekrarlanmasını talep etti. 

SPOR 05.04.2022, 14:37 06.04.2022, 12:19
Trabzonspor maçı tekrarlanıyor mu? Beşiktaş başvuruyu yaptı

Trabzonspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. hafta müsabakasında karşılaşmış, Cornelius ve Valentin Rosier’in karşılıklı golleriyle iki ekip sahadan puanları paylaşarak ayrılmıştı. Ancak maçın ardından asıl tartışılan konu 47. dakikada yaşanan bir pozisyon oldu. Trabzonsporlu savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen’in kalecisi Uğurcan Çakır’a geri pas atması ve başarılı file bekçisinin topu eliyle tutması sonrası müsabakanın hakemi Zorbay Küçük tarafından endirekt serbest vuruş kararı verildi. Siyah-beyazlı ekibin duran topu kullandığı nokta çokça tartışılırken maçın tekrarlanması yönünde talepler ve itirazlar da sıkça gündeme geldi. 


 

TFF’den çıkacak sonuç merakla bekleniyor

Yaşanan bu gelişmelerin ardından harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, maçta kural hatası yapıldığı öne sürerek Türkiye Futbol Federasyonu’na maçın tekrarlanması yönündeki başvurusunu iletti. Gözlerin çevrildiği TFF’den nasıl bir karar çıkacağı ise merakla bekleniyor.  

Yorumlar (0)