İrfan Can Kahveci'den Galatasaray'a gönderme

Fenerbahçe'nin milli oyuncu İrfan Can Kahveci, ligin 32'inci hafta karşılaşmasında Galatasaray ile karşılaşacakları derbiyi kazanarak çıkışa devam etmek istediklerini dile getirdi.

SPOR 05.04.2022, 19:18
İrfan Can Kahveci'den Galatasaray'a gönderme

Kahveci, kulüp televizyonunda katıldığı bir programda, Galatasaray ile oynayacakları derbiye ilişkin konuştu.

"Bizim kadromuz daha iyi"

Söz konusu maça sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden 26 yaşındaki orta saha futbolcusu, "Onların hiçbir iddiası yok. Tek hedefleri bizi mağlup etmek olacaktır. Bizimse ikinci olmak gibi bir iddiamız var. Bir galibiyet serimiz de var, bunu sürdürmek istiyoruz. Bu derbiyi kazanmak istiyoruz. Mağlup edeceğimizi de düşünüyorum çünkü bizim kadromuz daha üst düzey bir kadro. Allah'ın izniyle yeneceğiz. Bizim için her müsabaka önemli. Hedefimiz bundan sonraki her maçtan galip çıkmak ve en üst sırada ligi bitirmek." dedi. 

"Öz güvenimiz yerine geldi"

Son 7 karşılaşmada aldıkları 6 galibiyetin öz güvenlerini arttırdığına işaret eden milli sporcu, "Taraftarlarımız zaman zaman sitemlerinde çok haklılar çünkü bizden çok daha fazlasını bekliyorlar. Onların itici gücüyle daha da iyi performanslar ortaya koyuyoruz. Onlar yanımızda olduğu sürece biz bu seriyi sürdürürüz." dedi.

"Yetenekli bir futbolcuyum"

Fenerbahçe'ye gönül verenlerin kendisinden beklentilerinin farkında olduğuna işaret eden Kahveci, şu ifadeleri kullandı:

"Zaman zaman sitem ediyorlar. Bu da onların hakkıdır. Yetenekli bir futbolcuyum, benim için büyük bir bonservis ödendi. Taraftarlar benden çok şey bekliyor. Fenerbahçe'de bazı şanssızlıklar da yaşadım fakat hiçbir daim pes etmedim ve çalışmayı sürdürdüm. Fenerbahçelilerin yüzünü güldürmek istiyorum. An itibarıyla gördükleriniz potansiyelimin yarısı. Çalışmayı sürdürüyorum. Umarım potansiyelimin yüzde 100'ünü ortaya koyabilirim."

"Sonuna kadar destek versinler"

Son olarak sarı-lacivertli taraftara çağrı yapan Kahveci, "Onlardan beklentim, mücadele bitene dek bize destek olmaları. Sonuna dek yanımızda dursunlar. Öyle olduğunda bizi Kadıköy'de mağlup edecek takım yok. Onlar yanımızda olduğu müddetçe o stadyumdan hiç kimse çıkamaz." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)