Fenerbahçe'de 8 futbolcunun bileti kesildi!

Fenerbahçe yönetimi, 8 futbolcunun biletini kesti. 

SPOR 24.07.2020, 09:33
Fenerbahçe'de 8 futbolcunun bileti kesildi!

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ederken, şampiyonluk hedefine ulaşılmasını sağlayacak bir kadro oluşturmayı istiyor.

Sarı-lacivertlilere transfer edilecek futbolcuların dışında kimlerin kulüp ile yollarını ayıracağı da merak konusu haline geldi. Fenerbahçe yönetimi, birçok futbolcuya ilişkin son kararını aldı. 

Fenerbahçe, Damien Comolli zamanında kadroya dâhil edilen Mathias Jorgensen (Zanka) ile Michael Frey'i bu sene kiralık olarak yollamıştı. Sarı-lacivertliler, söz konusu futbolcuları bu sene takımda istemiyor. Mathias Jorgensen (Zanka) ile Michael Frey, kadrodan çıkarılacaklar listesinin en başında yer alıyor. 

Emre Belözoğlu, sözleşmeleri henüz bitmeyen Tolgay Arslan, Miha Zajc ve Nabil Dirar'ın menajerleri ile kısa sürede görüşecek. Söz konusu futbolcuların başka bir kulüp bulmaları istendi.

2019-2020 sezonundaki performansları beklentinin altında kalan Tolgay Arslan, Miha Zajc ve Nabil Dirar, gelecek sezon kadroda yer almayacak. 

Öte yandan, Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesinin uzatılmayacağı bildirildi. 30 yaşındaki futbolcunun performansının yetersiz görülmesi, söz konusu kararın nedeni olarak gösterildi.

Tolga Ciğerci ile Mehmet Ekici'nin sözleşmelerinin bittiği ve bu futbolculara veda edileceği ifade edildi. 

Yorumlar (0)