Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden önce son durum!

Süper Lig'in 10'un haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesinden önce takımların son durumları belli oldu.

SPOR 24.11.2020, 12:10
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden önce son durum!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun 10'uncu haftasında Beşiktaş ile mücadele edecek.

Sarı-lacivertliler, 29 Kasım günü Beşiktaş'ı kendi sahasında ağırlayacak. Söz konusu mücadele, saat 19.00'da başlayacak. 

Derbiden önce takımların son durumları belli oldu.

Fenerbahçe'de sakatlar var

Fenerbahçe forması giyen Nazım Sangare ile Harun Tekin'in, sakatlıkları nedeniyle derbinin kadrosunda yer alamayacakları kesinlik kazandı.

Gökhan Gönül'ün oynaması da doktorlar tarafından tehlikeli görülüyor. Tecrübeli futbolcunun durumu hala netleşmedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 35 yaşındaki futbolcuya ilişkin son kararını verecek. 

Beşiktaş'ta iki futbolcu cezalı

Beşiktaş forması giyen Dorukhan Toköz ile Ersin Destanoğlu da derbide yer alamayacak. Dorukhan Toköz, dördüncü sarı kartını Başakşehir mücadelesinde görmüş, bu nedenle cezalı konuma düşmüştü. Ersin Destanoğlu ise Gaziantep karşılaşmasında kırmızı kart görmüş, bu nedenle iki maç ceza almıştı. 

İki futbolcunun testi negatife döndü

Beşiktaş'ta top koşturan Fabrice N'Sakala ile Valentin Rosier'e uygulanan son yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin negatif sonuçlandığı, bu nedenle söz konusu futbolcuların derbiye çıkabilecekleri ifade edildi. 

Koronavirüs tedavileri devam edenler var

Siyah-beyazlılarda forma giyen Ajdin Hasić, Domagoj Vida ile Oğuzhan Özyakup'un yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Welinton'un hem sakatlık geçirdiği hem de yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin hala negatife dönmediği, bu nedenle durumunun önümüzdeki süreçte kesinliğe kavuşacağı belirtildi.

Yorumlar (0)