Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı ne zaman açıklayacak?

Harcama limiti sıkıntısından dolayı henüz resmen açıklama yapılmayan Sergen Yalçın, 9 sularında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi. Siyah-beyazlılarda bugün 11.30'da yapılması planlanan antrenman ileri bir saate alındı. Sergen Yalçın'ın resmen açıklanmasından sonra antrenman başlayacak.

SPOR 29.01.2020, 11:14 29.01.2020, 11:31
Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı ne zaman açıklayacak?

Siyah-beyazlı ekipte harcama limiti içinde hoca da olduğu için henüz bu sorunu çözemeyen Beşiktaş, Sergen içinde resmi açıklamayı bir türlü yapamadı.

Abdullah Avcı’nın 3 yıllık alacaklarında ısrarcı olması, Sergen ve ekibine de ödenek verilmesi bütçe aşımını meydana getiriyor. Oğuzhan’ın kiralık gönderilip bütçe açığı yaratılma çabası henüz sorunu çözemedi. Bu durum aşılmaya çalışılıyor. Sorunun çözülmesiyle 47 yaşındaki teknik adam bugün siyah-beyazlılarla ilk antrenmanına çıkacak.

Saat 9 sularında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Sergen Yalçın, çalışma öncesinde A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Futbolcularla da toplantı yapan Sergen Yalçın, 2006'da futbolcu olarak ayrıldığı Ümraniye'ye 14 yıl sonra teknik direktör olarak geri döndü.

Yorumlar (0)