Beşiktaş şampiyonluk aşkına: Hatayspor'a tarihi fark

Süper Lig'in 39. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği Hatayspor'u 7-0 gibi tarihi bir skorla yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldı.

SPOR 01.05.2021, 22:36
Beşiktaş şampiyonluk aşkına: Hatayspor'a tarihi fark

Spor Toto Süper Lig'in 39. hafta müsabakasında Beşiktaş ile Atakaş Hatayspor kozlarını paylaştı. BJK İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park'ta oynanan maçı ev sahibi ekip 7-0'lık skorla kazandı.

Beşiktaş'tan gol yağmuru

Siyah-beyazlılara 3 puanı getiren golleri; dakikalar 2'yi gösterdiğinde Babajide Akintola kendi kalesine, dakikalar 11, 14, 55 ve 65'i gösterdiğinde Cyle Larin, dakikalar 38'i gösterdiğinde N'Koudou ve dakikalar 44'ü gösterdiğinde Rıdvan Yılmaz kaydetti. 

Bu sezon Çaykur Rizespor karşılaşmasında da 4 gol kaydeden Larin, ikinci defa bu başarısını tekrarlayarak Süper Lig tarihinde iki maçta birden 4 gol kaydeden ilk Beşiktaşlı futbolcu oldu.

4 puan daha alırsa şampiyon

Bu neticeyle birlikte art arda 3. galibiyetine ulaşan Beşiktaş, puanını 81'e yükseltti. Siyah-beyazlı ekip, kalan 3 maçından 4 puan aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

4 haftalık aranın ardından yenilen Hatayspor ise 57 puanda kaldı.

Siyah-beyazlılar, ligde önümüzdeki hafta Galatasaray'a misafir olacak. Hatayspor ise evinde Yukatel Denizlispor'u konuk edecek.





















Yorumlar (0)