Beşiktaş şampiyonluğunu kutluyor

Şampiyon Beşiktaş, bugün yapılan törenle kupasına kavuşuyor. Siyah-beyazlıların kupa zaferi ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Dolmabahçe'de bir arada kutladı.

SPOR 19.05.2021, 18:34
Beşiktaş şampiyonluğunu kutluyor

Spor Toto Süper Lig'i ve Ziraat Türkiye Kupası'nı şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, çifte kupa coşkusunu da doyasıya yaşıyor.

Boğaz turu

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri sebebi ile öncekine göre daha kontrollü olan boğaz turu yine de oyuncuların coşkusuyla renklendi.

Stadyuma yine önceki şampiyonlukta olduğu gibi deniz yolundan giden siyah-beyazlı oyunculara çok sayıda tekne de eşlik etti.

Futbolculardan açıklamalar

Atiba: Tekneleri maviliklere sürmek oldukça keyifli.

Rachid Ghezzal: İnanılmaz bir duygu, bu anı yaşamak için sabırla bekledik. Taraftarımızla birlikte şampiyonluğun keyfini çıkarıyoruz.

Cyle Larin: Böyle bir şeyi yalnızca Beşiktaş yapabilirdi, bunun bir parçası olmak oldukça keyifli.

Ersin Destanoğlu: Birkaç yıl evvel gerçekleşmişti, biz o zamanlar burada yoktuk. Şimdi doyasıya keyfini çıkarıyoruz. Bu bizim hayalimizdi.

Valentin Rosier: Harika bir duygu. Daha evvel Beşiktaş'ın yaşadığı şampiyonluk kutlamalarını izlemiştim. Fakat direkt olarak bunun içinde yer almak bambaşka bir şey.  















Yorumlar (0)