Beşiktaş, Göztepe maçının tekrarını istiyor!

Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısında yaşanan bir pozisyonda kural hatası yapıldığı iddiası sebebiyle Beşiktaş Kulübü, maçın tekrar oynanması için federasyona başvuru yaptı.

SPOR 28.01.2020, 13:13
Beşiktaş, Göztepe maçının tekrarını istiyor!

Göztepe ile hafta sonunda İzmir’de oynanan maçın ilk yarısında hakem Hüseyin Göçek’in bir pozisyonun ardından topu Beşiktaşlı futbolculara vermesi gerektiği ancak eski kuralı uygulayarak Göztepeli oyunculara verdiği iddia edilmiş ve bu pozisyonun hemen ardından yaşanan faul sonrasında Beşiktaş kalesinde ikinci golü görmüştü. Yaşanan pozisyonun ardından kural hatası olduğu ileri sürülürken, Beşiktaş yönetimi de federasyona konuyla ilgili başvurusunu yaptı. Göztepe-Beşiktaş maçında kural hatası olduğu ve karşılaşmanın yeniden oynanmasının talep edildiği başvuru, federasyona iletildi.

Beşiktaş Kulübü resmi siteden şu açıklamada bulundu:

“Kulübümüz; Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakada yaşanan ve karşılaşmanın sonucuna direkt etki eden kural hatası ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvurusunu gerçekleştirmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”

Yorumlar (0)