Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi eksikler belli oluyor

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftada oynanacak derbi maçta karşılaşacak olan Beşiktaş ve Fenerbahçe'de eksikler belli olmaya başladı.

SPOR 18.03.2021, 17:28 19.03.2021, 13:17
Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi eksikler belli oluyor

Kritik Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine 3 gün kala iki takımda eksik oyuncular belli oluyor.

Lider Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Vodafone Arena’da Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek.

Şampiyonluk yarışı açısından oldukça kritik bir maça çıkacak 2 ekipte eksik oyuncular yavaş yavaş belli oluyor.

Beşiktaş’ta tek eksik Gökhan Töre

Lider Beşiktaş, yoluna dolu dizgin devam ederken milli ara öncesi oynanacak kritik Fenerbahçe maçına odaklandı. Siyah beyazlılarda hafta içi oynanan kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve taraftarları korkutan Aboubakar’dan iyi haber geldi. Bugün antrenmana çıkan Aboubakar’ın derbi maçta oynayabileceği belirtildi.

Öte yandan sakatlığı bulunan Gökhan Töre, Fenerbahçe maçı kadrosunda yer almazken, sakatlığını atlatan Cenk Tosun ise maç kadrosunda yer alabilecek. Beşiktaş’ta bunun dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Fenerbahçe’nin kırılma maçı

Ligde, özellikle kendi evinde zor günler geçiren Fenerbahçe ise Beşiktaş maçına şampiyonluk yolunda kırılma maçı olarak bakıyor. Son maçta kendi evinde, ligin son sırasında yer alan Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan Fenerbahçe’de, kaptan Gökhan Gönül, Mesut Özil, Perotti gibi isimlerin sakatlıkları devam ediyor. Mesut Özil, kritik maçta forma giyemeyeceği belirtilirken, Sinan Gümüş ve Gökhan Gönül’ün durumları maç günü belli olacak. Gökhan Gönül, ısrarla oynamak istediğini teknik ekibe belirtirken son kararı teknik direktör Erol Bulut verecek.

Yorumlar (0)