Beşiktaş "7 milyon", Dorukhan "13 milyon" dedi!

Beşiktaş'ın, Dorukhan Toköz'e yeni sözleşme için 7 milyon TL'lik teklifte bulunduğu, orta saha oyuncusunun ise 13 milyon TL istediği ortaya çıktı. 

SPOR 21.10.2020, 10:34 21.10.2020, 17:32
Beşiktaş "7 milyon", Dorukhan "13 milyon" dedi!

Beşiktaş'ta top koşturan Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 

Siyah-beyazlılar, başarılı orta saha oyuncusunu kadroda tutmak istiyor. Fakat yönetim, 24 yaşındaki futbolcu ile gerçekleştirilen ilk temaslarda beklenen sonuca ulaşamadı. 

Beşiktaş yönetimi, genç futbolcuya senede 7 milyon TL'lik teklif sundu. Dorukhan Toköz ise senede 10 milyon TL ile birlikte 3 milyon TL bonus talep etti. 

Diğer kulüpler de harekete geçti

Siyah-beyazlı yönetim ile orta saha oyuncusunun verdiği rakam arasında büyük bir fark olduğu görüldü. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de 24 yaşındaki futbolcuya resmî bir teklif sunacağı tahmin ediliyor. 

Uzun bir süre sakatlık geçiren genç futbolcu, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda siyah-beyazlı forma ile 4 mücadelede yer alırken, 1 asist kaydetti. 

"Oynamak istemeyenler yoluna baksın"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de sözleşmesi sona erecek olan Dorukhan Toköz hakkında açıklamada bulunmuştu.

Beşiktaş Başkanı Çebi, siyah-beyazlılarda oynamak isteyen her futbolcuya kapılarının açık olduğunu, oynamak istemeyen futbolcuların da artık kendi yoluna bakabileceğini ifade etmişti.

Çebi, Dorukhan Toköz'ün siyah-beyazlı formayı giymeye devam etmek istemesi halinde sözleşmeye imza atacağını belirterek, "İstemezse de yolu açık olsun." demişti. 

Beşiktaş, 26 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Denizlispor ile mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, şu anda 4 puan ile 18'inci sırada bulunuyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın çift forvet sistemine geçeceği ifade ediliyor.

Yorumlar (0)