Barcelona’nın yıldız futbolcusunu evinde dövdüler 

Barcelona’dan kısa süre içerisinde ayrılması beklenen yıldız futbolcu Pierre-Emerick Aubameyang’ın evine hırsızlar girdi. Demir çubukla dövülen Gabonlu oyuncu, eşiyle birlikte saatlerce elleri bağlı halde yerde yatırıldı. 

SPOR 29.08.2022, 16:10 30.08.2022, 12:04
Barcelona’nın yıldız futbolcusunu evinde dövdüler 

İspanyol basınında yer alan habere göre 33 yaşındaki Aubameyang’ın evine 4 silahlı hırsız girdi. Hırsızlık anında evde olan Gabonlu futbolcu ve ailesi, durumu fark edince büyük panik yaşadı. Yüz maskeleriyle bahçeden eve giriş yapan hırsızlar, Aubameyang ve ailesine silah doğrultarak tehditler savurdu. Mücevherlerin bulunduğu kasayı boşaltan zanlılar, yıldız futbolcuyu da uzun süre darp etti. Aubameyang’ın çenesine demir bir sopayla vurulduğu bildirildi. 

Hırsızlar kayıplara karıştı

Eşiyle birlikte elleri bağlı halde saatlerce yerde yatırılan Pierre-Emerick Aubameyang, hafif yaralı olarak kurtarıldı. Hırsızların mücevherleri ve değerli eşyaları çaldıktan sonra kayıplara karıştığı öğrenilirken, zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Öte yandan golcü futbolcu ve eşinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. 

2 ay önce de evine hırsızlar girmişti

Yaşananları okuyucuları ile paylaşan El Periodico gazetesi, Aubameyang’ın evine 2 ay önce de hırsızların girdiğini ancak o gün evde kimsenin olmadığını yazdı. Barcelona’da daha önce Jordi Alba ve Kevin Boateng’in evine de hırsızlar girmiş ve bu olaylar ülke basınında geniş yer bulmuştu. 

Yorumlar (0)