Avrupa’da kritik gün! Fenerbahçe ve Trabzonspor hedefleri için sahada

Bugün Avrupa Ligi'nde listede adını yukarı çıkartmak için mücadele veren Türk futbolu için kritik gün. Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Fenerbahçe gruptan çıkabilmek adına karşılaşmalara sıkı sıkıya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerde asıl hedef ise grubu lider şeklinde tamamlamak.

SPOR 03.11.2021, 11:01 04.11.2022, 01:22
Avrupa’da kritik gün! Fenerbahçe ve Trabzonspor hedefleri için sahada

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden takımlar önemli karşılaşmalara çıkacak. Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin ise hedefleri çok farklı. Sarı-lacivertli takım sıradaki maçını kazanarak grup liderliğini aklına koyarken, Bordo-mavili ekip ise grubu ikinci şekilde bitirerek bir üst tura geçmeyi planlıyor.

Trabzonspor ve Ferencvaros karşılaşmasına Alman hakem

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6’ncı hafta maçında son karşılaşmasına çıkacak olan Trabzonspor, Macaristan'ın Ferencvaros kulübüne ev sahipliği yapacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek karşılaşma saat 20.45'de başlayacak. Maçı Alman hakem Harm Osmers idare edecek. Mücadelenin yardımcı hakem bölümünde ise Dominik Schaal ve Robert Kempter olacak. Maç, Exxen platformu üzerinden canlı şekilde yayınlayacak.

Trabzonspor - Ferencvaros muhtemel 11’ler

Trabzonspor: Umut Bozok, Djaniny, Trezeguet, Bakasetas, Hamsik, Gbamin, Eren, Hugo, Bartra, Larsen, Uğurcan,

Ferencvaros: Ryan, Mercier, Marquinhos, Zachariassen, Laidouni, Vecsei, Paszka, Botka, Mmaee, Wingo, Dibusz

Dinamo Kiev ve Fenerbahçe karşılaşmasında birincilik yarışı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6’ıncı haftasında son maçını oynayacak olan Fenerbahçe, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile karşı karşıya gelecek.

Polonya'nın Krakow şehrinde Cracovia Stadı'nda düzenlenecek ve TSİ 23.00'te gerçekleşecek olan mücadeleyi, Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Duje Strukan idare edecek. Karşılaşmada yardımcı hakem olarak Alen Jaksic ve Bojan Zobenica yapacak. Dinamo Kiev ve Fenerbahçe karşılaşması Exxen üzerinden canlı şekilde izlenecek.

İki takım arasında İstanbul'da gerçekleştirilen ilk mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Dinamo Kiev - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Dinamo Kiev: Vanat, Kabaiev, Tsygankov, Sydorchuk, Garmash, Vivcharenko, Popov, Zabarnyi, Tymchyk, Bushchan,

Fenerbahçe: Valencia, Batshuayi, İrfan Can, Lincoln, İsmail, Arao, Alioski, Szalai, Serdar Aziz, Osayi-Samuel, Altay

Yorumlar (0)