All-Star'da ABD Karması kazandı!

Amerikan Basketbol Ligi All-Star 2020 organizasyonunun ilk gününde ABD karması, dünya karmasını 151-131 yendi.

SPOR 15.02.2020, 10:11
All-Star'da ABD Karması kazandı!

NBA takımlarından Chicago Bulls'un sahası United Center'ın ev sahipliği yaptığı organizasyonun "Yükselen Yıldızlar" maçında, ABD karması ile dünya karması kozlarını paylaştı.

Kadrolarında çaylak ve ikinci yıl oyuncularını barındıran 10'ar kişilik ABD karması ile dünya karması maçında kazanan ekip, rakibini 151-131 mağlup eden ABD karması oldu.

ABD karmasında Charlotte Hornets'te oynayan Miles Bridges, 20 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistlik performansıyla maçın en değerli oyuncusu (MVP) oldu.

Golden State Warriorslı Eric Paschall, 23 sayıyla ABD karmasının en skorer ismi olurken, dünya karmasında New York Knicksli R.J. Barrett 27 sayılık performans sergiledi.

Dünya karmasında Dallas Mavericks'in yıldızı Luka Doncic 16 sayı, 2 ribaunt, 5 asist, bir dönem Fenerbahçe Beko forması da giyen New Orleans Pelicanslı Nicolo Melli 3 sayı, 5 ribaunt, 2 asistlik performans ortaya koydu.

Ünlüler maçı

Eski basketbolcular Quentin Richardson, Chelsea Gray, Darius Miles ve A'ja Wilson dışında Common, Chance The Rapper, Quavo gibi ABD müzik ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinin forma giydiği ünlüler maçında ise "Home", "Away"i 62-47 mağlup etti.

Yorumlar (0)