Alanya’dan Beşiktaş yenilgisi için yanıt 

Süper Lig 33. Haftada Beşiktaş karşısında 3-0 kaybeden Aytemiz Alanyaspor, eleştiriler için yanıt verdi. 

SPOR 08.04.2021, 17:59
Alanya’dan Beşiktaş yenilgisi için yanıt 

Aytemiz Alanyaspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Beşiktaş karşılaşmasının ardından sosyal medyada başlatılan linç kampanyası hakkında yorum yapıldı. Karalamalar ve itibarsızlaştırma çalışmalarında bulunan kişiler karşısında üzgün olduklarını dile getiren spor kulübü, “Futbolun yönü bu ülkede artık başka tarafa gidiyor” ifadesi ile açıklamalarına başladı.



“Ligde şerefimizle mücadele ettik”

Ligde şerefleri ile mücadele ederek bulundukları konuma geldiklerini belirten spor kulübü, her zamanki gibi mücadele ettiklerini fakat kazanmaya yetecek performans sergileyemedikleri için kaybettiklerini belirtti. Konunun oldukça basit olduğunu fakat sosyal medyada hem futbolcuların kaçan golleri hem de kalecinin tutamadığı goller üzerinden karalamalar yapıldığını ifade etti.



Yenilgiden farklı anlamlar çıkarmaya çalışanların kötü kalpli kişiler olduklarına dair kurduğu cümle ile futbol gündemi hakkında genel yorum yapılan kulüp açıklamasında, büyük takımlara karşı defalarca kazanıldığını ya da kaybedildiğini söyleyerek dünkü maçın da hiçbir farkının olmadığını vurguladı.

Yorumlar (0)