Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ın rakibi Antalyaspor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Antalyaspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Maçı Podolski ve Hakan Özmert'in kaydettiği gollerle 2-0 kazanan Antalyaspor, final oynamaya hak kazandı. Kırmızı-beyazlı ekip, 21 Mayıs'ta oynanacak olan dev finalde Beşiktaş ile kupa için yarışacak.

SPOR 17.03.2021, 22:54 18.03.2021, 15:50
Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ın rakibi Antalyaspor

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Yarı final karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Fraport-TAV Antalyaspor, finalde siyah-beyazlıların rakibi oldu.

Podolski boş geçmedi

Antalya Stadyumu'nda oynanan Antalya derbisine ev sahibi ekip oldukça iyi başladı. Antalyaspor, dakikalar 18'i gösterdiğinde Lukas Podolski'nin kaydettiği golle öne geçti.

Kaptan rahatlattı

Maçın ikinci bölümünde Alanyaspor beraberlik için baskısını hissettirirken, ev sahibi ekibin savunması adeta duvar ördü. Antalyaspor'u rahatlatan gol ise dakikalar 82'yi gösterdiğinde Hakan Özmert'ten geldi.

Dev maç 21 Mayıs'ta

Antalyaspor ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getirecek olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı, 21 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.





 

Yorumlar (0)