Yalçın'ın oğlu kaleden düşerek hayatını kaybetti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Ankara Kalesi'nden düşerek yaşamını yitirdi.

SİYASET 17.10.2019, 07:24 17.10.2019, 09:05
Yalçın'ın oğlu kaleden düşerek hayatını kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın, Ankara Kalesi'nin surlarından kayalıklara düşerek yaşamını yitirdi.

Başkentte bulunan Ankara Kalesi'ndeki Türk bayrağının yer aldığı surlardan 2 kişinin düştüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Ankara Kalesi'nin aşağısındaki kayalıklar bölgesine 112 Acil Servis ve itfaiye de sevk edilirken, bölgeye ulaşan ekipler surların yaklaşık 70 metre aşağısındaki kayalıklar üzerinde 2 gencin hareketsiz hâlde bulunduğunu gördü.

Ankara Kalesi'nden güçlükle aşağı inen ilk yardım ekipleri gençlerden birinin ağır yaralı olduğunu, diğerinin ise yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Kimliği henüz belirlenemeyen yaralı genç bulunduğu yerden güçlükle çıkarılarak ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Yaşamını yitiren gencin ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın olduğu belirlendi.

Acı haberi alan Semih Yalçın Ankara Kalesi'ne geldi 

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, beraberindeki polis müdürleriyle olay yerinde inceleme yaptı.

Acı haberi alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da olay yerine gelerek Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'dan bilgi aldı.

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ile MHP'li bazı milletvekilleri de Ankara Kalesi'ne geldi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları ve savcının incelemesinin ardından Turan İlteber Yalçın'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Yorumlar (0)