Ümit Özdağ paylaştı: Göçmen kaçakçısının o sözleri gündem oldu!

Göçmen karşıtlığı ile bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir videoyla yine çok konuşuldu. Ümit Özdağ'ın "Seni Zafer Turizm’de işe alacağım" notuyla paylaştığı sokak röportajındaki şahıs, yurt dışına göçmen gönderdiğini ifade ederek "Ben Türkiye'yi boşaltıyorum, burayı onlar dolduruyor" dedi.

SİYASET 19.08.2022, 12:44 19.08.2022, 13:08
Ümit Özdağ paylaştı: Göçmen kaçakçısının o sözleri gündem oldu!

Sosyal medyayı aktif kullanan siyasilerden biri olan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Twitter hesabı üzerinde yaptığı son paylaşımıyla yine gündeme gelmeyi başardı. Bir göçmen kaçakçısıyla yapılan sokak röportajını paylaşan Ümit Özdağ’ın, "Seni Zafer Turizm’de işe alacağım" notuyla paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu.

"Ben Türkiye’yi boşaltıyorum, adam bana ceza veriyor"

Röportaj veren şahıs videoda, "3 gün önce ben cezaevinden çıktım. Peki, neden ben ceza aldım biliyor musunuz? Göçmen kaçakçılığından ceza yedim. Nedir olay biliyor musun? Ben bu göçmenleri yurt dışına gönderiyorum diye. Ben Türkiye'yi boşaltıyorum, burayı onlar dolduruyor. Ben boşaltıyorum ama ceza yemişim dayıcığım. Neyine şükredeyim şimdi? Ben ülkeyi göçmenlerden boşaltıyorum, adam bana ceza veriyor" ifadelerini kullanıyor. Açıklama yapan şahsın sözleri karşısında "Yaptığım en değişik röportaj oldu" diyen muhabir ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Yorumlar (0)