Ümit Özdağ'dan seçim sonrası ilk açıklama: Tüm partililerden özür diledi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin seçim performansı nedeniyle yaptığı ilk açıklamada “Sevgili Zafer Partililer, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ün ruhunu şad edecek bir sonuç alamadığım ve sizleri zafere götüremediğim için hepinizden özür dilerim” dedi.

SİYASET 15.05.2023, 11:57 15.05.2023, 13:05 Şeyda Gül
Ümit Özdağ'dan seçim sonrası ilk açıklama: Tüm partililerden özür diledi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden seçim sonuçlarının ardından ilk açıklamayı yaptı. Partisinin seçim performansı yüzünden tüm Zafer Partililerden özür dileyen Özdağ, seçimin ikinci tura kalmasını sağladıklarını açıkladı. Bu sonucu bir başarı olarak görmediğini ifade eden Özdağ, “13 milyon sığınmacı ve kaçağın yaşadığı bir ülkede daha fazla oy almalıydık” dedi.

Sığınmacılar dönmesi daha zor hale geldi

3 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesi çok daha zor hale geldiğini dile getiren Özdağ, “Hepinize çok ağır şartlar altında göstermiş olduğunuz çaba ve sizin değil benim uğramış olduğum mağlubiyete rağmen açıkladığımız destek mesajları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yetkili kurumlarla görüşmeler yapılacak

İkinci turda Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin güvenliği için gereken adımları Dr. Sinan Oğan ile birlikte atacaklarını söyleyen Özdağ, yetkili kurumlarla görüşmeler yapılacağını duyurdu.

Yorumlar (0)