Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Kapımız taksici esnafımıza her zaman açık”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’da bir taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafı ile sohbet etti. Uraloğlu, taksicilerini isteklerini ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini açıkladı.

SİYASET 24.03.2024, 11:32 25.03.2024, 11:02 Melina Ay
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Kapımız taksici esnafımıza her zaman açık”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Çukurambar’da, Bayındır Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Taksi durağında, taksici esnafları ile bir araya gelen Uraloğlu, onlarla bir süre sohbet etti, görüş ve önerilerini dinledi.

Taksici esnaflarının bazı isteklerini dile getiren Uraloğlu, bu istekler üzerine durum değerlendirmesi yapacaklarını ve herkesin memnuniyetini sağlayacak ortak bir çözüm bulmanın önemine vurgu yaptı. Çözüm önerilerini paylaşan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak taksici esnafının her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.


Uraloğlu, ziyareti sırasında taksi durağına gelen bir müşteri telefonunu da cevapladı. Durağı arayan müşterinin "Taksi var mı?" sorusuna Uraloğlu, "Ben Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyım. Bu akşam nöbetçi benim, taksimiz var siz adres verin” diyerek not aldı. Uraloğlu, müşterinin tarif ettiği adrese bir araç yönlendirdi. Uraloğlu, daha sonra telsizden taksi esnafına seslenerek, hayırlı ramazanlar ve bereketli bol kazançlar dileklerini iletti.

Yorumlar (0)