Semih Yalçın'dan 'seçim anketi' açıklaması

Semih Yalçın, "MHP tıpkı önceki seçimlerde olduğu gibi tüm umutlarını partimizin oy yitirmesine bağlayanları düş kırıklığına uğratacak.” dedi.

SİYASET 06.12.2021, 19:10
Semih Yalçın'dan 'seçim anketi' açıklaması

MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, 'İl İl Anadolu-Adım Adım 2023' temalı toplantıların tamamlanması vesilesiyle bir açıklama gerçekleştirdi. 

"Toplumun her kesimiyle görüştük"

Bahse konu tema altındaki çalışmalar esnasında yalnızca MHP seçmeniyle değil her kesimden yurttaşla bir araya gelindiğini belirten Yalçın, “Toplumun tüm kesimlerinden katılımcıların bulunduğu toplantılarda teşkilat üyelerimiz ve parti sözcülerimiz tarafından ülkemizin içinden geçtiği sürece ilişkin bilgi verilmiş, mevcut problemler ve çözüm yollarına dair görüşlerimiz ifade edilmiştir. Toplantıların akabinde sokaktaki yurttaşlarımızla, esnafla ve diğer meslek erbaplarıyla yüz yüze iletişim kurarak, toplumun hemen hemen her kesiminin geleceğe ilişkin talep ve beklentileri öğrenilmiştir. Siyasi faaliyetlere katılan partililerimizin tüm kentlerimizde yurttaşlarımızla kucaklaşıp halleşmesi, demokrasi ve bayram şöleni havası yaratmıştır.” sözlerini sarf etti.

"CHP kuruluş hedeflerinden şaşmıştır"

“Partimizin sağlamaya gayret ettiği kucaklaşma ikliminin çoktan ülkemizin ufuklarını sardığı görülmüştür.” diyen Yalçın, “Çalışmalarımız esnasında, meşru iktidarı global aktörlerin katkısı ve dışarıdan gelir elde eden bazı basın kuruluşlarının desteği vesilesiyle iş başından indirmeyi hedefleyen çevrelerin lokomotifliğini üstlenen CHP’nin sakat siyasetleri üzerinde durulmuştur. Son dönemlerde yeryüzünü adeta kasıp kavuran pandemilere, doğal afetlere ve ekonomik krizlere karşın büyüyüp gelişen ülkemizi durdurmak isteyen çevrelerin, CHP’yi nasıl taşeron olarak kullanıp, kuruluş hedeflerinden saptırdığı anlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

"Yine ters köşe olacaklar"

Partisinin oylarının düşük gösterildiğini kaydeden Yalçın, “Halkımızın eğilimlerini diğer partilere akıtmayı amaçlayan ideolojik ve fonlanmış bazı anketlerin tersine partimize yönelik ilgi sürekli artmaktadır. Partimiz tıpkı önceki seçimlerde olduğu gibi tüm umutlarını partimizin oy yitirmesine bağlayanları düş kırıklığına uğratacak, CHP ve yancı anketçiler Haziran 2023'te de ters köşeye yatacaktır.” diye konuştu. 

Yorumlar (0)