Özdağ'dan Çorum'da 2 kişinin öldüğü olaya ilişkin imalı mesaj

Çorum’a bağlı Mecitözü ilçesinde bulunan Alancık köyünde iki aile arasında meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ'dan ise olaya ilişkin bir mesaj geldi.

SİYASET 21.08.2021, 18:56
Özdağ'dan Çorum'da 2 kişinin öldüğü olaya ilişkin imalı mesaj

Alacak-verecek meselesi sebebi ile aralarında husumet bulunduğu öne sürülen iki ailenin fertleri arazilerine yakın bir bölgede karşılaşıp, tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa süre içerisinde büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar, birbirlerine yanlarında bulunan av tüfekleriyle ateş açtı. Köylülerin ihbarı üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personellerinin olay mahallinde  gerçekleştirdiği kontrolde, saçmaların hedefi olan Endercan Ç. (63) ve Ali K.'nin (40) yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kavga sırasında yaralanan Celal Ç. ve Hüseyin K. ise ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındı.

"Nelerin söz verildiğini biliyoruz"

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajda imalı ifadelere yer verdi. "Çorum'da neler olduğunu biliyoruz." diyen Ümit Özdağ, "Kimin gece ziyareti ile olayı kapattığını, nelerin söz verildiğini işittik. Biz bu hususu gündeme getirmeyeceğiz. Siz bir daha olmamasını sağlayın yeter. Ve gerekli olan en sert cezayı verin." ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)