7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Kuzey Irak'taki Pençe-Şimşek bölgesinde 1 PKK’lı terörist ile Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 3 YPG/PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. MİT ile TSK'nin çalışmasıyla tespit edilen ve örgütün saldırılarını planlayan 3 PKK’lı terörist de hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM 21.08.2021, 19:15 22.08.2021, 11:55
7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

MSB, Pençe-Şimşek bölgesinde 1 PKK'lı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 3 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MİT ve TSK'nın çalışmasıyla tespit edilen ve örgütün saldırılarını planlayan 3 PKK’lı terörist de hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

MSB'den açıklama

MSB'nin (Milli Savunma Bakanlığı) resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, terörle mücadelenin her yerde kararlı ve etkin bir şekilde devam ettiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Kuzey Irak'taki Pençe-Şimşek bölgesinde tespit edilen 1 PKK'lı terörist ile Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 3 YPG/PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi."

MİT ve TSK'dan ortak çalışma

Öte yandan, MİT ve TSK'nın çalışmasıyla tespit edilen ve örgütün saldırılarını planlayan 3 PKK’lı terörist, hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

Yorumlar (0)