Oyunu kullanan Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Ülkeye baharlar gelecek

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkentte oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada “Bu ülkeye baharlar gelecek ve baharlarla hep devam edecek” dedi.

SİYASET 14.05.2023, 13:29 14.05.2023, 13:45 Şeyda Gül
Oyunu kullanan Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Ülkeye baharlar gelecek

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile birlikte oy kullanacağı Arjantin İlkokulu'na geldi. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Çukurambar Mahallesi'ndeki okulda 4221 numaralı sandıkta oyunu kullanan Kılıçdaroğlu, sandığa gidip oy kullanan bütün seçmenlere teşekkür ederek, sevgi ve saygılarını iletti.

Hepimiz demokrasiyi çok özlemişiz

Kapıda gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Hepimiz demokrasiyi çok özlemişiz, hepimiz birlikte olmayı çok özlemişiz, hepimiz kucaklaşmayı çok özlemişiz” dedi.

“Bundan sonra göreceksiniz, inşallah bu ülkeye baharlar gelecek” diyen Kılıçdaroğlu, baharların hep devam edeceğini söyledi.

Demokrasiyi özledik, gereğini yaptık

Oy kullandıktan sonra evine geçen Kılıçdaroğlu, buradaki gazetecilerin sorusu üzerine “Demokrasiyi özledik, gereğini yaptık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)