Ortak yayın yapacaklar mı?

AK Parti’nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile beraber ‘ortak yayın’ yapmaya hazır olduğunu açıkladı. Yıldırım, ortak yayın için tek bir şartının olduğunu da belirtti.

SİYASET 28.05.2019, 12:19 28.05.2019, 12:50
Ortak yayın yapacaklar mı?

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, FOX TV'de yayımlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya’nın sorularını cevapladı. Yıldırım, son günlerde oldukça merak edilen “Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına katılacak mı?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

Bunun planlaması yapılır. Birlikte karar vermemiz lazım. Hangi kanalda kiminle yapacağımız benim açımdan fark etmez. Hiçbir problem yok. Ben her türlü her yerde her platformda varım.

Betasus src="https://www.habernediyor.com/images/upload/binaliii.jpg" />

“SADECE İSTANBUL’U KONUŞMAK İSTİYORUM”

Ortak yayın yapmak için tek bir şartının olduğunu ifade eden Yıldırım, “Sadece İstanbul'u konuşmak istiyorum. İstanbul dışında konuşamayacağımdan değil, ama İstanbullulara haksızlık etmek istemem. Ben İstanbul adayıyım ve İstanbul'un sorunlarını konuşurum.” dedi.

"BEN HAZIRIM SAYIN YILDIRIM"

Daha önce Yıldırım’a ortak yayın için çağrıda bulunan İmamoğlu, şunları söylemişti:

Ben hazırım Sayın Yıldırım. Eğer konu ikimiz isek ben hazırım. Bir düello için değil, bir medeniyet için. ‘Bu ülkede iki insan konuşabiliyormuş'un ispatı için istiyorum. Düello için değil. Keşke kabul etseniz...Türkiye'nin normalleşmesine çok büyük katkı sağlamış olursunuz. Ben bile alkışlarım sizi Sayın Yıldırım.

Yorumlar (0)