Oğan ile MHP'li eski vekil atıştı: Peşinizden gelmedik mi?

Sinan Oğan, kendisini Twitter'dan eleştiren MHP'li eski milletvekili Ali Uzunırmak'a tepki gösterdi. Oğan, yanıtında, "Sizler bu davada bizlerin büyükleri olarak bir inisiyatif aldınız da peşinizden gelmedik mi?" ifadelerini kullandı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan ile MHP'li eski vekil arasındaki tartışma...

SİYASET 01.06.2023, 16:01 Hakan Öksüz
Oğan ile MHP'li eski vekil atıştı: Peşinizden gelmedik mi?

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak girdiği 14 Mayıs'taki seçimde yüzde 5.17 oy alan Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamıştı. 

Erdoğan ile "bakanlık alma" karşılığında anlaşma yaptığı iddia edilen Oğan, sosyal medya hesabından sık sık "plana sadık kal" paylaşımları yapıyor. Twitter'dan Franklin Roosevelt'in, "Politikada hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır." sözünü paylaşarak "Plana sadık kal..." yazan Oğan'a, MHP'li eski milletvekili Ali Uzunırmak'tan tepki geldi.

Ali Uzunırmak: "Planın adamı..."

Oğan'ın paylaşımını alıntılarak "Okyanusta bir damlasınız!" yazan Ali Uzunırmak, paylaşımında, "Ülkücü cumhurbaşkanı adayı diye yola çıktığınızda, bizlere imza verdirirken keşke 'bir planın adamı' olduğunuzu dürüstçe söyleyebilseydiniz?" ifadeleriyle Sinan Oğan'a tepki gösterdi.

"Daha iyisini yapabilen varsa konfor alanından çıksın"

Sinan Oğan, MHP'li eski milletvekilinin yanıtını alıntılayarak sert bir cevap yazdı. "Bize sadece %5.2 oy verildi. Bu oyla bu kadarını yapabildik. Seçilecek yeterlilikte oy verildi de gereğini yapmadık mı?" diyen Oğan, "Sizler bu davada bizlerin büyükleri olarak bir inisiyatif aldınız da peşinizden gelmedik mi? Daha iyisini yapabilen var ise konforlu alanlarından çıksın." ifadelerini kullandı.

Oğan'ın yanıtının ardından Ali Uzunırmak, yeni bir paylaşımda bulundu.

Yorumlar (0)