Johnny Depp'li Hollywood Vampires paylaştı: Gelir depremzedelere bağışlanacak

Birkaç gün önce ayak bileği sakatlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Johnny Depp, rock grubu Hollywood Vampires'ın üyesi olarak Amerika'da planlanan üç konserini iptal etti. Ancak grup, 10 Haziran'da gerçekleştireceği İstanbul konseri için özel bir karar aldı. Konserin tüm geliri, İstanbul'da meydana gelen deprem sonrasında mağdur olanlara yardım amacıyla bağışlanacak.

KÜLTÜR-SANAT 01.06.2023, 16:12
Johnny Depp'li Hollywood Vampires paylaştı: Gelir depremzedelere bağışlanacak

İki gün önce ayak bileğini inciten Johnny Depp, üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires ile Amerika'da gerçekleştirdiği üç konserini ileri tarihe attığını açıkladı.

Grup üyelerinin 10 Haziran günü İstanbul'da verecekleri konser ise bu olaydan etkilenmedi. Organizasyon şirketi ve Depp'ten yapılan açıklamada, "Turnenin İstanbul konseri ve Avrupa bölümü gerçekleştirilecek" denildi.

“Bir nebze olsun destek olmak istedik”

Hollywood Vampires ekibinden gelen yeni açıklamada ise düzenlenecek olan konserin depremzedelere bağışlanacağı belirtildi.

Joe Perry, Alice Cooper ve Johnny Depp'den oluşan ekip, haberi şu şekilde paylaştı: "10 Haziran günü İstanbul LifePark'ta olacağız. Aynı zamanda birden fazla masum insanın yaşamına mal olan depremlerin ortaya çıkardığı üzüntüyü bir nebze azaltmak ve ihtiyaç olan yardımın toplanmasına destek olmak üzere 10 Haziran günü gerçekleştireceğimiz İstanbul konserinin gelirini DEC (Disasters Emergecy Commitee) deprem yardım fonuna bağışlayacağız."

Isıtma, battaniye, su, yiyecek, barınak ve tıbbi bakım içerisinde olacak şekilde acil yardım verilen ilk müdahale ekipleri içerisinde bulunan DEC, özellikle 6 Şubat depreminin ardından büyük bir bağış kampanyasını faaliyete soktu ve halen de çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar (0)